Lauantaina olin kullan ystävien tupareissa Haagassa. Hauskaa oli, jutut hyviä ja paljon naurua. Sunnuntaiaamuna tuntui siltä, että sen viimeisen juoman olisi voinut jättää juomatta. Tai ehkä unohdin vaan laittaa ne kengät ikkunalaudalle. Krapulatonttuhan tunnetusti kakkii niihin suuni sijaan, jos kyseinen varotoimi muistuu mieleen ennen nukkumaanmenoa.

Starttasin iltapäivällä kirkkaassa säässä Helsinki-Vantaalta Amsterdamiin. Teki aavistuksen tiukempaa kuin otaksuin jättää hyvästit kullalle, romanssi ei ole vielä vanhentunut ainakaan liikaa. Koneesta avautuvat näkymät siirsivät ajatuksia muualle ja ehdin hiukan kirjoittaakin koneessa. Amsterdamissa sää oli samalla tavalla mainio kuin Hgissä ja oli muutenkin hauska nähdä P:iä. Uusi asunto sijaitse mitä mainioimmalla paikalla Jordaanissa ja on muutenkin taiten remontoitu, toiset osaavat.

Tuntuu samalla kertaa tutulta ja vieraalta olla täällä. Puhun kieltä, mutta olen ulkopuolinen. Fiilis on vähän kuin parikymppisenä päivä Tukholmassa -risteilyllä. Tapaan J:n päivällä, saa nähdä, mitä siitä tulee.